A.H. GLAS & BEHANG - Schoolstraat 8 - 9421 SM - Bovensmilde ah.glasenbehang@hccnet.nl - 0592 415140
A.H. Glas & Behang
Home Schilderwerk Zonwering Jacuzzi baden Glaswerk BehangHoutrot reparatie ..........  


Wanneer tijdens de inspectie of het uitvoeren van het schilderwerk blijkt dat er houtrot aan uw houtwerk aanwezig is, dan kan dit door Anthony Huisveld voor u hersteld worden .

AH GLAS & BEHANG heeft ruime ervaring in het verwijderen van met houtrot aangetaste windveren en kozijn- en houtdelen en het vervolgens opvullen met reparatiepasta. Op deze manier is vervanging van houtwerk niet nodig.
Dit bespaart u veel kosten en ellende.


Op een gegeven moment kan het houtwerk dusdanig aangetast zijn, dat houtrotreparatie niet meer mogelijk is of de kosten ervan te hoog worden. In dat geval hoeft er geen timmer- en/of klussenman van buitenaf aangetrokken te worden.

AH GLAS & BEHANG zorgt er, in de persoon van Anthony Huisveld, zelf voor dat het aangetaste hout in het geheel wordt vernieuwd. Dit kan variŽren tot het herstellen van een onderdorpel tot het vervangen van een geheel kozijn of deur. Ook het glaswerk wordt voor u gezet en het hang- en sluitwerk wordt in perfecte staat (terug)geplaatst.

Wanneer u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via e-mail (ah.glasenbehang@hccnet.nl) of u kunt ons rechtstreeks bellen:

0592 415140  en/of  06 25421724

                            

                     
  Houtrotreparatie kan worden uitgevoerd door AH GLAS & BEHANG

 


   

   Houtrot
   reparatie

   Links

   Disclaimer

   Foto's

   Winter
   aanbiedingA.H. GLAS & BEHANG       Bovensmilde       KvK 04060813


tel 0592 415140      gsm 06 25421724
      ah.glasenbehang@hccnet.nl
                                A.H. GLAS & BEHANG - Schoolstraat 8 - 9421 SM - Bovensmilde